sjuk

Ligger hemma i soffan och kollar på någon Fransk film från 80-talet. Saknar Ryssby jättemycket.. Har fått feber, hostar och är förkyld så tror inte jag åker till Ryssby imorgon utan stannar hemma i några dagar istället! Känner mig jättesleten och har huvudvärk..
Orkar inte datorn mer just nu, hade tänkt sova i några timmar och hoppas på att vakna frisk.

Onsdag

Sitter i Ryssby, som vanligt. Är just nu bara med min rumskamrat Nina för Rebecca, Jennifer och Jasmine skulle till skolsystern och göra någonting.
Denna dagen har otroligt nog gått ganska snabbt. Har planer på att byta linje faktiskt, jobbigt val. Men trivs dock inte på HR. Alla klasskamraterna är jättehärliga, missförstå mig inte. Men det är meningen att jag ska gå här i 3 år, så vill gärna trivas med det jag gör här också ;)
Ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på någon trevlig film. Rebecca vill kolla på paranomal activity medans jag vill kolla på Hannah Montana, haha vi får se hur det blir :)

-

Vart är du när jag behöver dig som mest? :(


Rebecca :)

Jennifer :)

Haha jag ;)

JAG SAKNAR DIG MAMMA!!!

<3

Ryssby

Nu är jag i Ryssby igen och det är nu den riktiga veckan börjar. Jag ser fram emot detta, det kommer nog bli riktigt roligt! :) Börjar 08.15 imorgon, phuu... Aja, men jag ska klara detta.
Nu är det verkligen dags att börja ta skolan på allvar, och när det är något man är intresserad av så ska det säkert gå mycket bättre.
kisses ♥

kinamat och sällskapsresan!

Snart kommer mamma hem med kinamat till mig och min syster, sen ska jag äta det medans jag kollar på sällskapsresan, den när dom åker skidor ni vet? ;)
Sen åker jag tillbaka till skolan och träffar mina nyfunna vänner. Och kommer hem till Markaryd igen på Fredag till Söndag. Och så kommer det fortsätta det kommande veckorna i 3 härliga år.
sov i ca 3 timmar när vi kom hem ifrån mellby, det var välbehövligt!!

söndag

Nu har vi snart packat klart allting så att det bara är att hämta hem husvagnen nästa helg. Snart ska vi åka hem, väntar bara på att min mormor ska bli klar.
Kommer bli ganska körigt idag eftersom att jag ska ha med mig en massa saker till skolan idag. Tog knappt med mig något i tisdags när jag åkte dit. Saknar Nina något fruktansvärt nu, den enda i klassen jag känner att jag kommer överrens med. Konstigt nog, haha. Idag kommer även Axa, hon ska bo med oss i HR1. Får se hur det kommer gå! :)


i mellby

Nu håller vi på att packa ihop våra saker i husvagnen osv, nästa helg tar vi hem den sen blir det inte mellby försen nästa vår/sommar.
Ikväll ska vi grilla tillsammans med min morbror och hans familj, vilket ska bli väldigt mysigt! :) Har varit och spelat bingo med Jeanette och min kusin Alexandra, vann dock ingenting.. Får väl bli nästa gång, om turen kan visa sig.

trött efter skolstart

Hejsan allihopa. Sitter nu i mellby i husvagnen och är lite småirriterad på min låtsaspappa som tror att han kan bestämma över mig. Svär och har sig när det inte går som han vill, tror jag bryter ihop snart..!
Har haft det skitbra i Ryssby och jag trivs jättebra tillsammans med klassen. Bytte rum redan andra dagen eftersom att jag lärde känna en tjej vid namn Nina skitbra samma kväll som jag kom dit. Så nu bor jag med henne och det känns jättebra. Lärt känna en massa folk från både HR och skog, samt jakt. Gillar läget och tror att det kommer bli 3 väldigt bra år.

Ut med Emma

Nu ska jag ut med Emma, säga hejdå och lite allt möjligt. Idag flyttar jag, och det känns helt .. fruktansvärt. Jag har börjat tänka om, kommer jag vekrligen trivas i Ryssby? :( Aja, får se till att jag trivs.
Hörs när jag kommer hem!
Kisses ♥

filmkväll med mamma

Nu ska jag kolla på film med mamsen, sista kvällen innan jag flyttar. Känns hemskt..
Göta kanal 1
-
kisses ♥

packar..

Känns helt otroligt skolan börjar igen på onsdag, ännu mer otroligt att jag börjar gymnasiet. Har sett fram emot denna stund sedan i 7an. Nu har jag bara 3 år kvar, och dom 3 åren ska jag spendera i Ryssby på inriktingen Hotel- och Resturang. :) Så för att slippa gå upp klockan 05.00 varenda morgon så ska jag bo på internatet där, dvs att jag flyttar imorgon. Så nu har jag fullt upp att göra, måste ha med mig en massa kläder eftersom att kläder är det bästa jag vet. Eftersom att jag bara kommer hem på helgerna så hade jag tänkt ha alla mina kläder där uppe och sen bara ta hem några plagg så att jag klarar mig när jag är hemma sen! Låter som en bra idé va? ;)

möta upp mikaela

Nu ska jag möta upp Mikaela, sen ska vi ut och kolla läget i Markaryd. ;) Hörs när jag kommer hem!

jag innan idag, ser dock vettskrämd ut..

middag med familjen

Kollar på simning, än så länge är det 1 guldmedalj och 1 silvermedalj till Sverige.
Nu ska jag äta en middag bestående av Potatisgratäng, pepparbiff och beasås. Hörs senare!

bloggar iaf

När jag först startade upp min blogg så bestämde jag mig för att inte skriva om mina problem. Och då menar jag inte att jag har allvarliga problem, såsom sjukdomar osv.. Utan alla mina kärleksproblem, kompisproblem och problem med relationen till mig själv. Känner knappt igen mig längre, tycker själv att jag förändras varje dag. Men vill inte höra det från någon annan att det är negativt? Hur fan känns det tror ni? Man tror att man har förändrats till något bra efter alla dessa år med polis, soc osv.. Så är det enda man får höra att man är precis lika jävla dålig fortfarande :s Jag fattar fan inte hur vissa människor tänker!
Ett inlägg kommer senare om mitt förflutna, lika bra att ni också får veta.

hel*vete

har inga ord för hur jag mår nu.. fan

head down as i watch my feet take turns hitting the ground i should, i find myself in love racing the earth and i'm soaked in your love and love was right in my path, in my grasp and me and you belong
i wanna run, run, smash into you i wanna run, run, smash into you
what i hear no one else has to know cause i know in what we have is worth first place in gold and i'm soaked in your love and love right in my path, in my grasp and me and you belong i wanna run, run, smash into you i wanna run, run, smash into you, smash into you head down, as i watch my feet take turns hitting the ground i should, i'm in love and i'm racing the earth and i'm soaked in your love and love is right in my path, in my grasp and me and you belong i wanna run, smash into you i'm willing to run, smash into you i'm willing to run and run, and run, and run i'm ready to run and run, and run, and run
i'm willing to run, smash into you

städdax!

Såhär ser mitt rum ut just nu, usch.. aja, ses när jag är klar


time for bed

En lugn kväll med film hemma hos min söta mormor. ♥ Nu har jag inte ont i huvudet längre, vilket är sjukt skönt. Bra att jag kommer i säng tidigt idag. Ska ändå sova länge imorgon, i en härlig bäddsoffa. Seriöst, det finns ingen skönare ''säng'' än den som jag ska spenda min natt i.
Godnatt alla, detta var allt för mig denna fredag!
Kisses

filmkväll

Stack med Emmelie innan, var bara ute en liten stund innan jag stack hem. Började baka chokladbollar och sen kom Patricia och fikade tillsammans med mig. Efter det stack vi ut igen och det var väldigt trevligt och mycket folk ute faktiskt! Stack dock hem efter några timmar pga rehjäl huvudvärk som kom helt plötsligt.
Ringde mormor och så kom hon och hämtade mig och så åkte vi inom pizzabutiken och köpte med oss en varsin kebabrulle hem. Väldigt gott var det, men får väl gå en dubbelt så lång runda igår för att bränna fettet som sätter sig efter en sådan måltid..
Nu sitter vi i mormors soffa, jag med datorn och mormor med ett korsord, tycker detta är ganska mysigt och vi ska snart titta på film. :) Min mormor bor i en stor villa ute i skogen vid en jättemysig sjö och allt. Tycker det är skitskönt att vara här ute, speciellt när man vill ha lite lugn och ro.
Imorgon blir det in till stan en runda för att kolla runder på festivalen, om ni ser mig så hälsa för jesunamn!
Kisses


fredagen den 13e

Ä trött som ett as rent ut sagt. Gick och la mig klockan 04.30 inatt och vaknade nyss. Skulle egentligen vilja sova ännu mer men lovade tydligen mamma igår att jag skulle passa Hugo och Theo medans hon är hos doktorn. Och det är precis vad jag gör just nu, sitter barnvakt åt mina småbröder när jag egentligen hade viljat ligga i sängen och sova.. Har planer på att nu föverkliga det med att städa mitt rum. Ikväll blir det party hemma hos Emmelie i alla fall, förmodligen. Eller filmkväll hemma hos Simon. Får se vad jag är sugen på. Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning och sen sticka ut med Emmelie.
Kisses


En fin bild som en liten tjej vid namn Sandra har gjort till mig, tack sötnos! Kanske rent av blir min nästa header..?

nattblogg 3



Känner mig ensam, trött och uttråkad. Men jag ger mig inte, ska vara vaken längre än Robin. Tror dock inte det kommer ske, men ändå. Ganske gött om det skulle de. Har precis pratat i tele med Kim i ungefär 2 timmar, väldigt trevligt :) Och nu ska jag göra något att äta för jag är sjukt hungrig!!
Suttit och dreglat över Cristiano Ronaldo ungefär hela natten, är han inte snygg folks!?
Kisses

nattblogg 2

Ja, jag är vaken fortfarande, även om klockan inte är så mycket ännu, dvs ca 01.45. Robin ville att jag skulle vara vaken med honom och han lovade också att han skulle vara social, men det är han inte! Snart går jag faktiskt och lägger mig, min säng ser sjukt skön ut härifrån!
Skönt att familjen åker till mellby imorgon så att jag kan sova så länge jag vill utan att mamma kommer inklampande och väcker mig hela tiden för att ställa en massa onödiga frågor..
Ni hör mer från mig imorgon, godnatt!
kisses

hemma igen

Har just kommit hem efter att varit på hune i några timmar. Satt för det mesta och pratade om allt mellan himmel och jord plus att jag ''lärde känna'' en som går på skolan som jag ska börja på :) Nu ser jag faktiskt fram emot att börja där eftersom att han berättade rätt mycket som man kunde göra. Innan såg jag inte alls fram emot det, tur att jag har ändrat åsikt!
Till slut orkade varken jag eller Patricia att vara kvar där så vi cyklade hem, eller ja, jag cyklade och Patricia åkte med mig. Kanske ska börja köra moppe istället? Hmm.. Det var en tankeställere.

Sitter just nu och tittar på en gammal Beck film tillsammans med min låtsaspappa. Mamma har precis åkt till jobbet och Johanna har inte kommit hem ännu. Ska snart duscha hade jag tänkt. Sen ska jag titta på Hannah Montana.
Kisses ♥


flum med lillebror

Väntar på att mamma ska komma hem och under tiden umgås jag med min söta lillebror Hugo!



skulle egentligen åka till mellbystrand imorgon, men det blir inte av. Stannar istället hemma för att umgås med mina kära vänner lite extra nu innan jag flyttar!
kisses ♥

ut mot city

Nu är jag nyduschad och fräsh, men mitt rum är dock inte lika fräsht.. haha. Orkar itne städa idag, istället drar jag ut med mina härliga tjejer för en ''girls night out''. Kommer hem ikväll någon gång förmodligen.
kisses ♥

dagens outfit
leopardmönstrad tröja från ginatricot 149 :-
jeanstights H&M 199 :-

städdag!

Ställde väckarklocka idag för att inte sova bort hela dagen. Bestämde mig faktiskt igår för att jag skulle städa mitt rum idag. Nu återstår det att se om jag verkligen orkar göra det..
Jaja, har inga andra planer för idag än att bara vara hemma och ta det lugnt tillsammans med familjen, eller ah mamma eftersom att min låtsaspappa inte har semester längre. Får se om min snälla söta mamma kan hjälpa mig att städa så att det blir klart tidigare, hihi.
Nu kan jag inte ligga kvar här längre, ska göra mig en toast och sätta mig ute i det härliga vädret och vakna till lite.
Kisses ♥

time for bed

en sak som jag har tänkt på är att under detta sommarlov har jag i princip vänt på dygnet totalt. Stannar uppe till 3-4 på natten och sover till 3-4 på dagen. Skönt att skolan börjar snart så att jag kan få lite rutiner på det hela. Aja, time for bed. Nattiii ♥

ljuva resfeber

Som jag säkert ha nämnt innan, men som ni förmodligen har glömt är att jag åker till Thailand den 27 december. Det är alltså bara .. 141 dagar kvar. Det ska bli så otroligt skönt, och det är ju bara jag och min storasyster som åker.
Tänkte lägga in några bilder på hotellet vi ska bo på och lite andra thailandsbilder!
Första veckan ska vi åka till morfar i hans nybyggda hus. Och då blir det att varje dag åka runder och kolla på olika turistendamål, vilket ska bli spännande. Jag är sjukt nyfiken på hur Thailändarna bor.
Efter sju dagar åker jag och Johanna vidare neråt i landet där vi intar Pattaya..


En bild över Pattaya där vi ska bo i 6 dagar

En liten del av hotellet vi ska bo på

Garden Cliff Resort & Spa


Händelserik dag.. hmm..?

Tog somsagt bussen till Hässleholm där jag mötte upp Frida och några av hennes kompisar, dock kände jag bara en av dom, dvs Philip. Lärde känna dom andra på tiden av ett ögonblick. Väldigt trevliga människor! Vad gjorde vi där? Jo, vi gick för det mesta runder och träffade en massa trevligt folk, skåningar kan vara riktigt härliga faktiskt ;) Åkte en asäcklig karusell, som jag aldrig i hela mitt liv kommer åka igen. Gud! Jag som i vanliga fall inte är rädd för något, men det där var.. ah.. hemskt!
När jag kom tillbaka till Markaryd så träffade jag Sanna och så gick vi och käkade tillsammans, ytterst trevligt!
Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och unna mig lite tid för mig själv för en gång skull. Nästa vecka börjar skolan, och på tisdag flyttar jag äntligen.

Sen tänkte jag även tipsa om en sun lotion som jag har börjat använda, superbra är den!
Sun Lotion Spray från kicks 95 kr.
Vattenresistent spray som skyddar mot hudens för tidiga åldrande
Är dessutom perfekt att spraya i hårbotten!

mot hässleholm..!

Lite stressad är jag allt, för om ca 30 minuter går min buss till hässleholm, men hinner allt med ett litet inlägg innan jag sticker!
Robin höll mig uppe till klockan 03.30 inatt, sen fick jag till slut ge mig och gå och lägga mig. Skäms lite över att jag inte klarade av att vara uppe längre än honom.. Får vara det inatt istället, hihi.

jag just nu..


Dagens outfit -
Linne - Ginatricot 149:-
Basebolljacka - Ginatricot 249 :-
Jeans - JC 799:-

hörs när jag kommer hem, vilket blir rätt sent ikväll skulle jag tro!
kysss

åååh frustrerad!!

Tänkte att jag skulle ge mig på min blogg, eftersom att jag inte hade något annat för mig. Fast nu önskar jag att jag inte hade gjort det!! Kan inte få bort strecket som är under alla mina inlägg!? Hur frustrerande är inte det på en skala 1-10???
Nu ska jag kolla på Alla älskar Raymond och deppa.. Måste även hålla kontakten med Robin eftersom att vi har slått vad om att jag inte kan vara vaken längre än honom. Men det är fan självklart att jag kan. Håll tummarna för mig!!

Min spotifylista

http://open.spotify.com/user/sarizpariz/playlist/5rWUATZnmU5Tm6U8hh0Td3

För er som lyssnar på det mesta och inte är så jävla kräsna!

nattblogg 1

Hejsan allihopa, sitter här i min ensamhet och lyssnar på både ny och gammal musik i brist på annan sysselsättning. Har bestämt mig för att dygna, hur det nu kommer gå undrar jag lika mycket som ni skulle jag tro. Gissar på att jag kommer somna med datorn igång som vanligt.
Ska vara hos tandläkaren imorgon klockan 12.45, så det är lika bra att jag sätter väckaklocka ifall att jag skulle somna.

Kvällens låt
Rasmus Seebach - Natteravn

till jonni

älskling, jag vet att jag har klantat mig flera gånger, sagt saker som jag verligen inte borde ha sagt. Men du ska alltid få saker att verka som mitt fel.. Det gör ont när du lägger skulden på mig, även om vi båda två har varit lika dumma. Och när du påstår att jag inte älskar dig, ja då gör det ännu ondare.
Min kärlek till dig är oändlig, jag kan inte ens beskriva den med ord. Eller jo, det kan jag i och för sig. Men det skulle ta alldeles för lång tid. Och det sägs att jorden ska gå under den 12 december 2012 och jag tvivlar på om jag kommer vara färdig med beskrivningen då. Om inte annars kan jag berätta för dig, istället för att skriva det här. Så kan vi till och med dö, hand i hand.
Jag vill bli gammal tillsammans med dig, du är för mig den perfekta killen. Kan inte föreställa mig att leva med någon annan. Och får jag inte leva med dig, känner jag ingen mening med att leva överhuvud taget.
Alla våra bråk sitter kvar i mig, tänker på dom varenda dag även om jag inte vill. Men dom sitter där i bakhuvudet på mig och varje dag frågar jag mig själv; Är det verkligen det här jag vill?
Och ja det är det, även om vi bråkar så fixar vi det. Vi fixar allt tillsammans. Därför Jonni, vill jag att du ska veta, att jag älskar dig så förjordat mycket. Ja skulle kunna offra allt för dig ♥

ut på äventyr

Godeftermiddag! :)
Just nu sitter här och gör ingenting alls. Har varit ute med Patricia idag. Drog till hune där Philip, Oskar och Amme var. Dom spelade basket och vi tittade på. Sen drog vi till turken och köpte cola. :) Vid 5 stack jag hem för att käka, sen fick jag reda på att vi ska dra till Guldpärlan ikväll, så nu måste jag till och med göra mig i ordning inna jag drar. orkar egentliigen inte.
Så ikväll blir det ut på äventyr även om jag skulle föredragit sängen.


från hemlängtan till hemma

Hejsan mina underbara läsare (som inte lämnar spår efter sig..)
Nu sitter jag i min underbara säng som jag dessutom inte har sovit i en enda natt under detta sommarlov. Det står tre väskor på mitt golv, och det är väskerna jag hade med mig under de 2 veckor som jag har spendert i mellbystand nu. Har inte varit hemma under hela den tiden. Och sanningen är, att jag har saknat Markaryd sjukt mycket.
Och vad har jag gjort i Mellby i två veckor? Jo, jag har badat och solat ungefär hela tiden. Vilket har gett resultat. Jag har blivit brunare och jag har dessutom fått fastare simhud mellan tår och fingrar ;)
Jag har också umgåts med kompisar som jag lärde känna under förra året, sen några nya kompisar också för den delen. Nu är det bara ca 3 veckor kvar tills vi ska ta hem husvagnen ifrån Mellby och sen blir det inte den skithålan på ett helt år. Vilket ska bli så grymt skönt!!
jag har kommit överrens med Tobias att jag ska vara vaken med honom hela natten, undra hur det kommer gå? Jag langar i alla fall en nytagen bild på mig i min sköna sovtröja, hihi


sariiiiizen :)

trötter

nu sitter jag här ensam, igen! har precis varit hemma och ätit, och nu har jag absolut ingenting att göra. vad händer ikväll gott folk!?
Kommer hem i helgen förmodligen :)

känner mig som en zigenare..

hejsan allihopa! Jag uppdaterar från ett underbart härligt och varmt Mellbystrand :) Sitter just nu och tar det lugnt i husvagnen tillsammans med min osociala mamma. Hon pratar i tele och har gjort det i ca 1 timme nu, vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Karrolin och Fanny sover fortfarande, och jag funderar på att gå och duscha, men det är så sjukt varmt att jag säkerligen kommer bli lökig eller något liknande direkt igen. Har ingen lust att dra ner till stranden, men det får väl bli en liten tur i alla fall.
Känner mig som en zigenare, jag har bott i husvagn ungefär hela sommaren, vilket är det tråkigaste som finns, har tappat kontakten med enormt många kompisar, vilket suger. Men får väl acceptera det och beskylla mamma för att hon har förstört min sociala umgänge.
Jaja, men nu ska jag dra mig vidare, uppdatering kommer när jag har tid. Nu blir det PLAYAN!

RSS 2.0