fett sleten

Ligger för tillfället i sängen och lyssnar på Eric Saade - Break of Dawn. Sjukt bra låt faktiskt!
Jobbat idag 7.30 - 11.30 och nu vilar jag upp mig inför heldagen imorgon som även är den näst sista dagen jag jobbar. Var på en annan avdelning idag och hjälpte till, de två sista dagarna jag har framför kommer jag spendera tillsammans med barna på vitsippan som är min ordinarie avdelning :)
För er som vill veta, så kommer jag spendera resten av dagen i min säng, tillsammans med min dator. För idag har jag all rätt att vara nörd, OCH TRÖTT!!

Grattis Janette på 35årsdagen!

(bilder kommer så fort jag har orkat göra någonting värt att fota)

ny vecka påbörjad

Det blev upp tidigt idag för att jobba, sista veckan på jobbet påbörjad och även den tredje veckan på sommarlovet. Tiden går snabbt och egentligen vill jag inte ha sommarlov. Just nu vill jag börja i Ryssby och ta upp kontakten med Axa riktigt igen. Behöver verkligen en axel att gråta på. Allting har gått emot mig, jag vet inte riktigt hur länge jag orkar. Vad ska man göra, när allting bara faller ihop?

Jag vet vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma men jag saknar vår naiva blick och att varenda känsla var på liv och jävla död Våra tonårsskinn var utan skuld och synd och du doftade som en trädgård efter regn så har ingenting någonson doftat igen Och den sista dagen på året spenderade vi på en svinkall strand. i fuskpälsar och med fuskchampagne kändes allt så på riktigt,


sammanfattning av helgen

Hejsan alla glada jordgubbar!
Ligger just nu ute i solen och steker, har gjort det i snart 4 timmar & känner att det börjar bränna lite på ryggen nu. Känns otroligt skönt, en riktig sommarkänsla! Har varit i Mellbystrand och firat midsommar och kom hem i förmiddags. Fortfarande lite sliten efter en körig helg. Åkte till Mellby i torsdags och tog det lugnt, solade och hade det jätteskönt hela dagen, gick och la mig ovanligt tidigt för att vila upp mig till fredagen då det blev fullt ös redan på morgonen. Sköljde ner frukosten med en kall Cider!
Gjorde mig i ordning tillsammans med Sanna och sen gick vi ut och träffade på den ena människan efter den andra. Så trevliga alla är när dom har blivit lite lulliga :) Framåt eftermiddagen gick vi ner på stranden och satt där i X-antal timmar och lät solen bränna i våra oskyldiga små ansikten, haha. Framåt solnedgång osv så gick vi till tivolig där vi träffade några härliga killar från Torpa, dom bjöd oss på Cider och vi tackade och tog emot. Sen stack Sanna hem och lämnade mig kvar med Torpakillarna, men dt gjorde absolut inte mig någonting, jag hade fruktansvärt roligt om man säger så. I alla fall tills polisen kom, och var lika onödiga som dom alltid brukar vara. Men vi klarade oss undan ganska lindrigt och sen var det ingenting mer med det. Senare framåt 23.00 kom Sanna tillbaka till tivolit och vi gick runder där ett tag, tills Karro messade mig och bad mig komma tillbaka till campingen. Så vi gick i rask takt tillbaka dit. Sen ville inte Sanna följa med bort till tivolit igen så jag, Fanny, Karro, Nea, Emil, Axel och Alexander gick dit igen och åkte en och en annan karusell, till man sedan mådde som man förtjänade. Vid ca 01.00 träffade jag Dodo, helt plötsligt! Så gick jag med henne ett tag, hoppas verkligen inte hon skämdes över mig, tror nämligen att det var första gången hon såg mig full..! Men som man säger, någon gång måste ju vara den första ;)
Många söta killar som snackade med en, dock var det en kille som kom fram till mig och börjad dra i min arm och säga en massa konstiga saker till mig, dock inte på svenska. Men det lät fruktansvärt otrevligt och han såg väldigt läskig ut i mina ögon. Fick dåliga vibbar av det som hände och bestämde mig därför för att dra mig tillbaka bort mot campingen, helt själv? Nej verkligen inte. Henke var så söt och följde mig hem, sen gav han mig den härligaste kramen jag någonsin fått och en kompispuss.

Dagen efter (på midsommardagen) vaknade jag upp med världens bakfylla och visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Mamma skrattade åt mig, konstigt nog. Trodde verkligen inte att hon skulle acceptera att jag hade druckit så pass mycket att jag knappt kunde ta mig upp ur sängen själv.. Men det gjorde hon faktiskt.
Stannade dock inte hemma så speciellt länge, utan gjorde mig i ordning i rask takt och sen stack jag ut och träffade Karro, rökte och snackade lite skit sådär :)
Sen gick jag hem, och åt vaniljyogurt med müsli och vit choklad. Väldigt gott och bra när man är lite seg i kroppen. Sen gjorde jag mig i ordning igen (plattade dock bara håret, räcker mer att sminka sig en gång och dagen faktiskt) och sen gick jag och Sanna ner till stranden och började vår supardag 2 ;) Dock var dt bara jag som drack eftersom att Sanna inte var så sugen. Kände mig som värsta alkoholisten när jag satt där och halsade den ena cidern efter den andra och hon bara satt och kollade på. Sen gick vi till tivolit, fast det var dock inte så mycket folk där så vi gock och satte oss på laholmsvägen och tog det lugnt en stund. Sen gick vi tillbaka till campingen och kollade läget, och då visade det sig att det var någon som hade trillat och brutit benet på stranden. Men varför i hela friden behövs det 2 Brandbilar och ingen ambulans när det har skett något sådant!? förvirrande enligt mig.
(Minneslucka)
Gick till stranden på natten någon gång tillsammans med Karro och 4 killar som jag tycktes känna igen men inte kunde placera. Hade en bra stund med dom och sen gick jag och Karro vidare. Jag strulade med någon konstig typ som jag aldrig har träffat innan. Sen slutade det med att jag frös och tog en taxi tillbaka till campingen och sista gången jag kollade på klockan var den 05.43..

& sen ville jag bara säga att jag har fått en fin solbränna!
Tack för helgen alla sköna hallandstyper!



ungdom? ett minne blott

Hur kan jag egentligen vara såhär jävla oansvarig? Finns ingenting mer att säga, än att jag är så sjukt besviken på mig själv..
4 månader kvar tills min babyborn kommer <3

ljuva onsdag!

Sitter för tillfället hemma och tar det lugnt, väntar på att mormor ska komma och hämta mig vilket verkar ta längre tid än väntat..
Och eftersom att jag inte har någonting annat för mig så hade jag tänkte berätta lite om dagen. Kul va..? ;)
Vaknade klockan 06.15 (ofrivilligt dock..) skulle ju upp och jobba. Fick stressa hela morgonen och det var minst sagt trevligt. Var på karlavagnen klockan 07.30 ungefär och jobbade fram till 11.30 :) Sen stack jag och käkade hemma hos gamlamormor.
Vid ca 12.30 så stack jag hem och gjorde vid mig lite snabbt och sen cyklade jag hem till Emma Zetterlund. Vi låg i hennes säng ett bra tag och bara pratade, pratade om allt mellan himmel och jord. Kan behövas ibland! Sen drog vi ut en runda, var typ inga ute så undrar fortfarande vart alla har hållt hus idag!? vid 16.30 så drog jag hem för att packa, mormor sa som sagt att hon slutade när som helst. Och med det trodde jag 5-10 minuter, men det tog tydligen lite längre tid med tanke på att det har gått lite mer än en timme nu ;)
Imorgon jobbar jag 4 timmar, samma tider som idag alltså. Sen har jag långledigt över midsommar. Och nästa vecka är det sista veckan på jobbet. Får se om jag klarar av att skilja mig från alla söta barn där där på avdelningen.. Haha nej, det kommer nog inte bli så svårt. Ska bli skönt att få sommarlov, det är verkligen efterlängtat!
Som sagt midsommar på fredag, vad ska ni göra? Festa? Umgås med familjen? Ut på upptäcksfärd kanske? Tell me!

saknar dig

Är hemma hos mormor, har jobbat hela dagen. Är trött, men känner inte för att sova. Inga sociala på msn, vilket gör mig i stort sätt mycket tröttare. Jobb mellan 07.30 - 16.30 imorgon. Sen har jag inga heldagar kvar, vilket känns skönt.
Fick ett samtal från rumänien idag. Min älskade bästavän Patricia ville kolla läget. Vi bestämde att vi skulle pratas vid nästa vecka med. Kan knappt vänta tills i slutet på juli då hon kommer hem igen.

ut till mormor

Kollar på en film, om en chihuahua. Egentligen inte rolig alls, men det har helt enkelt inte blivit så att jag har bytat kanal. Ringde precis mormor, så hon kommer och hämtar mig om en liten stund. Var egentligen meningen att jag skulle vara ensam hemma tills på torsdag. Men just nu sitter jag bara och depppar över att Patricia inte är hemma.. Då hade hon varit hos mig så att jag hade sluppit vara ensam, hatar att vara det..
Så om en liten stund kommer mormor och hämtar mig, så ska vi kolla på reprisen av Bröllopet som var igår :) och så sover jag hos henne tills imorgon, så får vi se om jag stannar där tills på torsdag eller om jag ligger hemma någon natt.
Nu måste jag packa lite saker som jag ska ha med mig, datorn bland annat, klarar mig inte utan den. Haha, den är en del av mig. Skriver kanske senare igen, om jag tycker att jag har något viktigt att dela med mig av till resten av världen!

Här var det meningen att jag skulle ladda upp några bilder från i helgen. Men det gick tydligen inte just nu. Dom kommer kanske senare, om jag lyckas lista ut vad problemet är. Men nu måste jag verkligen packa, puss!

hemmaaa

Sitter i soffan, äter hemlagad tacopaj som jag har tagit tid till mig och göra och så kollar jag på High School Musical 3. Ska alldeles strax göra i ordning i köket efter mig, där jag har ställt till med en kollosal röra. Sen ska jag ut en liten runda med Emmelie.
Ensam hemma tills på torsdag eftersom att jag har jobb. På torsdag kväll åker jag till Mellby igen och stannar över midsommar. :)

i mellby

Sitter i Mellby med Sara Petersson just nu, det är strålande sol och ett par enskaka moln på himmeln. Ikväll kommer Sanna, så vi ska troligtvis dra in till båstad och träffa Anton, Kalle och Viktor. Får se vad Sanna tycker om den idéen.. :)
Nästan inget folk här, och vet inte om det kommer så många fler heller. Jag åker i alla fall hem på söndag och jobbar Mån-tors, sen blir det Mellby igen tors-sön :)

sdfghjkljhgfdsa (lol)

Mår inte bra, har ont överalltd. Ursäkta mig för den roliga rubriken, men jag hade inte en aning om vad jag skulle skriva. Just nu sitter jag hemma, har somsagt ont överallt, och längtar tills skolan börjar. Ser verkligen fram emot det. Sommarlovet suger eftersom att vädret är dåligt..
Idag åker jag till mellby, och imorgon blir det greeeeeeceeee.

torsdaaaaag & snart ledig..

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, har jobbat heldag så är helt slut.. ska snart få lite mat i magen, sen ska jag möta Frida och sedan ska vi möta upp Emmelie :) Imorgon är det sista dagen jag jobbar för denna veckan. Sen får jag åtminstone lite ledighet..

student

Godmiddag!
Nu är jag precis hemkommen, har varit och jobbat hela förmiddagen. Det har varit hur trevligt som helst faktiskt :) Nu hade jag tänkt ta något att äta, och sen bär det av till ryssby, dvs kusin Alexandra tar studenten. Grattis till henne, och jag önskar henne all lycka till i framtiden!
Nu har jag itne mycket mer tid att sitta här och fördriva tiden, måste platta håret, sminka mig och framför allt, ta något att äta eftersom att jag inte har ätit något på hela dagen. Inte bra när det är såhär varmt... man får både sömnbrist och vätskebrist..Hejdå så länge!!
ps. Se till att njut av vädret, hörde att det ska regna på kronprinsessan på lördag, hehe :)

save tonight

Nu har jag precis kommit hem, har varit en ganska ok dag trots allt. :) Städade mitt rum lite snabbt och lätt. Sen drog jag hem till Emmelie. Efter en stund kom Axel och gjorde oss sällskap. Vi kollade på ''Se upp för dårarna'' och hade det mysigt :) Sen stack vi ut och träffade Diana..
Vädret har varit ganska piss, regnat och sen klarnat upp llite då och då. Men nu är det fint, och säkert 17-18 grader. har egentligen lust att ut och gå en runda, men tror inte jag orkar. Ska upp tidigt imorgon och jobba.
Nu ska jag se om jag får tag i min syster, sen ska jag kolla på 2½ men. :)

städdag med mamma!

Godregningmorgon allihopa! :)
Just nu ligger jag i min säng och tar det lugnt, vilar upp mig inför den inplanderade städdagen med mamma.. Iofs ska jag bara städa mitt rum, och när jag kollar ut över golvet, så ser jag att det verkligen behövs. När jag väl är klar, så ska jag antingen ut en runda med Emmelie, eller så kommer jag till henne eller hon till mig :) Får se hur vädret är..
Checklista på vad som måste göras idag:
√ Plocka upp alla kläder från golvet
√ Lägga endel kläder i tvätten
√ Dammtorka
√ Dammsuga
√ Torka golvet (mamma får göra det eftersom att jag inte vet hur man göra..)
√ Byta sänglakan & Gardiner


Egentligen inte så mycket att göra, men det kommer ju ta sin lilla tid eftersom att jag inte är speciellt van vid att städa, och det vet ju mina kompisar om, haha ;)

hemma med halmen

Hemma nu, efter en underbar helg i mellby. Synd bara att vädret inte har varit det bästa.. :) Träffade Paulina och Hanna igår, riktigt roligt hade vi. Var borta vid donken, och så var det några random blattar som kom fram och började snacka med oss. Haha, sen när dom vände sig om så stod det 'PALESTINA' på deras tröjor.
Sen gick vi in på donken, dom tog en varsin glass och jag en kaffe med myyycket mjölk i. Sen somnade jag inte försen klockan 02.00, hihi.

bild från i fredags, skolavslutning.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, funderar på att göra mig i ordning och sticka ut en runda, köpa en glass och bara sätta mig och steka någonstans. Får se hur det blir :) Kanske rent av blir att träffa Frida lite. Har inte träffats riktigt ännu, även om hon har bott i markaryd skitlänge (a)

Saknar även patricia som har åkt till rumänien och inte kommer hem försen i slutet på juni.. ♥

vad hände med värmen..?

Nu sitter jag i Mellbystrand och pressar i husvagnen. Har ingenting att göra, och det regnar som fasiken ute.. Har tröttnat på regn nu, jag vill ha värme!!!
Typ inget folk här idag, och jag har ingen aning om Lovisa kommer idag eller vad hon gör. Hon sa att hon skulle hit i alla fall, får se om jag kan lyckas få tag i henne sen..
Nu ska jag kolla på simpsons och chilla. Var meningen att jag skulle dra till Båstad ikväll, men det blir ingenting av det.. :)

sommarlov

Nu har jag precis kommit hem från mormor, har varit där och fikat och börjat med sommarfirandet. Ja, nu har man äntligen sommarlov, och det känns riktigt bra! :) Har inte hunnit byta om ännu, startade datorn direkt för att blogga. ;)
Nu ska jag snart börja packa, sen försvinner jag i några dagar. Blir båstad ikväll, gyytttt!

skolavslutning

Sitter nu min klänning och väntar på att mamma ska bli klar och köra mig till skolan där vi ska vara i en halvtimme och sedan åka vidare till kyrkan där det blir skolavslutning för fulla muggar.
Nu ska min klass splittras, och det finns ingenting som kan hindra det. Det slutar när det är som bäst, vilket är lite synd.. :/

powernap

Jag trodde jag skulle lyckas hålla mig vaken hela dagen, eller jag kämpade för det i alla fall. Så jag la mig ner i sängen för att kolla på Hannah Montana och somnade i princip direkt. Så trött var jag, haha! Nu har jag precis vaknat, och klockan är ca halv 8. :) Hade tänkt ta en dusch nu, och sedan kolla på film med mamma.

Klassens dag

Hejsan allihopa :)
Nu har jag precis kollat på Desperate Housewifes och druckit varm chocklad. Sjukt vad kallt det är, och det till och med regnar? Är det detta de kallar sommar..? Men när det gäller Sverige blir man ju inte direkt förvånad.
Detta var då sista dagen med klassen, och den spenderade vi på landet. Vi gick nämligen runt Hannabadsjön. Det var ganska trevligt faktiskt, även om mitt skoskav blev värre från igår. Ska inte klaga, JAG SLUTAR NIAN IMORGON!!! :D
Nu när man sitter här och tänker tillbaka på de tre åren som klassen har haft gemensamt, så ser man inget annat än bra stunder. Även om det har varit endel dåliga också. Fast jag tycker faktiskt att det har varit bäst ändå! Synd bara att tiden ahr gått så snabbt, sammanhållningen har blivit perfekt nu mot slutet, alla har kommit varandra närmare osv. Men allt ska ju sluta bra, och det gör det ju. :)
Imorgon är det skolavslutnig, jag ser faktiskt fram emot det. Och till hösten så bor jag inte längre i Markaryd. Min framtid börjar närma sig, jag går mot vuxenlivet..!

niornas middag

Igår var det niornas middag, och vi kom hem ganska så sent. Och då orkade jag inte starta datorn och lägga in bilder och sedan skriva världens inlägg om kvällen. Så det kommer nu istället eftersom att jag inte har något annat för mig. Och ingen är social på msn för tillfället?
Vid 15.30 åkte jag till frisören för att göra vid mitt hår, dvs göra en håruppsättning som visade sig ta 2 timmar och kostade sedan 700 :- Blev nöjd som fan och fick det precis som jag ville ha det. Dock tog jag ingen bild på det eftersom att tiden bara rann iväg. När jag kom hem var det bara att ta på mig klänningen och till och med sminka mig snabbare än jag någonsin gjort innan. Åkte fram till skolan där det redan var smockat med folk, tror jag var bland dom sista som kom.
Letade upp Mollie direkt, tog några söta bilder på oss tillsammans, dock har hon dom på sin kamera så får väl se om hon kan skicka dom till mig senare. :)
Sen åkte vi med bussen till Hinneryds Bygdegård där det var jättefint dukat osv (jobbet gjordes av 8,orna, måste kännas bra för dom att serva oss 9;or) ;) Först fick vi någon förätt med melon, fetaost, sallad och vitlöksbröd. Smakade inte speciellt gott, jag åt bara melonen. Till varmrätt var det klyftpotatis, kycklingfilé och sallad. Helt okej, fast smakade lite väl mycket salt ;) Till efterätt var det Marängswisch och då tappade jag även glass på min klänning och tårarna började såklart rinna. Typiskt att det ska hända just mig.
Kvällen blev fruktansvärt lyckad i alla fall, tack allihopa!

Emma :)

Erik :)

Felicia :)

Mollie och Felicia :)

Bojana och Celina :)

Stephanie :) & ja, Alexander där bakom.

Patrycja :)

Elen :)

Elen, Cecilia, Doruntina och Stephanie

Nathalie och Linus :)

Victoria :)

Ville :)

Karin till höger, min älskade mentor. Kommer sakna henne!

Ted :)

Orkar dock inte lägga upp alla bilder, så resten hittar ni på min facebook!

regnet bara öser ner

Hejsan allihopa!
Nu är sista lektionen på Huneskolan avklarad. Och jag var inte ens där..? Somnade sent inatt, och orkade därför inte gå upp vid 07.00.. direkt när jag kom till skolan så skulle vi städa ur skåpen, tog ca 10 minuter. sen hade vi världens längsta rast på ca 3 timmar.
På eftermiddagen, eller ja, vid 12.00 så var det brännbolsstunering. Först alla nior mot varandra (klassvis) och sen klassen som fick möta lärarna :) Det var 9C som vann, ofattbart egentligen.. Men allt kan ju hända, haha.
Nu sitter jag och mamma mitt emot varandra och snackar på facebook, haha vi är nolifers. Om en liten stund ska vi åka och handla och sen ska jag till frisören och göra en fin håruppsättning tills ikväll då det är niornas middag/bal. Jag ska gå med min svenskalärare, som jag säkert har nämnt några gånger nu.. :)
Dock har jag ingen aning om hur jag ska ha mitt hår, får väl låta Pernilla inprovicera lite.

lite gamla bilder

har precis kollat igenom alla mina mappar med bilder på datorn, och då hittade jag bilderna från niornas dag, då vi klädde ut oss osv.. & här kommer några bilder:




det är sånnahär tillfällen som man aldrig kommer glömma.
9a <3

dagen D

Ligger i sängen, och man mår väl som man förtjänar. Har en konstig huvudvärk som jag har haft sedan igår eftermiddag och den verkar inte vilja försvinna. Liseberg igår, åkte allt för mycket men kul som sjutton var det! Lyckades bla tappa min sko i flumriden, men som tur var fick jag upp den snabbt igen, och den blev inte så väldans blöt heller. :)
Fick en liten sovmorgon till klockan 10 idag, eftersom att vi var hemma så sent inatt. Fast egentligen var det meningen att vi skulle börja vid 8, som vanligt. Men jag orkade verkligen gå upp, så jag låg kvar en ''stund'' till. Kanske lite för länge, men skönt var det! Imorgon är det niornas middag, på torsdag klassensdag och på fredag klockan 12.00 har vi avslutning i kyrkan som varar i ca 60 minuter, sen har vi äntligen sommarlov.
Lite bilder från gårdagen kommer nu:

Adam och Felicia

Mollie sysselsatte sig med doodle jump i bussen, kanske därför hon ser lite sur ut .. ;)

Celina i fokus!

vissa uppskattar kameran

vissa uppskattar den mindre.. haha

Adam och Felicia ännu en gång :)

hossen :)

Martina och Victoria i glassbaren på Liseberg, samt några trevliga randoms från Jönköping :)

Flumriiiide med Mollie :) (vi köpte kanindräckte för att slippa bli blöta, hjälpte dock inte så mycket)

Flumride :)

Johanna i kön till uppswinget :)

Uppswinget, såååå sjukt härlig känsla i magen

det var en del av alla bilderna, resten ligger redan inne på min Facebook!

[x] balklänning

Nu är jag hemmasatt igen, ligger i min saknade sköna säng och kollar på Emil i Lönneberg tillsammans med min minsta lillebror Theo, 5 år. Jättemysigt har vi faktiskt, och det luktar grillat så mamma och dom håller nog på med maten. :) Idag var jag även och hämtade min balklänning som jag ska ha på mig på onsdag då det är niornas middag, ska bli sjukt roligt. Och för er som inte visste det så ska jag gå tillsammans med Jesper, min svenskalärare. Känns ganska ok, att jag får gå med en lärare alltså. :)
Funderar på vad jag ska göra ikväll? klockan är ändå snart 18.00 och jag är hemma. Känns egentligen ganska ovanligt. Men jag orkar helt enkelt inte göra något. Ska nog ta en varm dusch snart, och sen bara tagga inför morgondagen då det är Liseberg som gäller.
Bild på mig och klänning kommer på onsdag. :)!

vädret sviker mig

Sitter i Mellbystrand just nu, har ingenting bättre för mig än att sitta vid datorn för tillfället. Vädret är inte det bästa, det blåser och är inte så speciellt varmt, men jag biter ihop och håller tummarna för att vädret ska bli bättre tills imorgon. Sista klassresan då, eller ja, alla niorna åker till Liseberg. Ska bli skitroligt! Får se vad vädret bjuder på imorgon då :)
Helgen har varit helt okej, sjukt härligt väder både i fredags och igår, har dock inte badat, men varit sjukt sugen på det. Igår sa jag till och med ''Jag ska bada ikväll, om jag så måste göra det med kläderna på'' dock blev det ingenting med det, för det var inte så speciellt varmt när jag fick tid över. Klockan var då ca 23.00..!
Nu ska vi snart åka hem, och det ska bli så sjukt skönt. Måste röja lite i mitt rum och sådär.
Skriver när jag är hemma, ha det bra så länge mina älskade vänner! :)

Som ni ser så har jag lagt till en ny kategori, och det är för att det ska bli lättare att hålla reda på vart jag är någonstans efter som att jag lever ett dubbelliv i Markaryd och Mellbystrand.
Skickas som ett paket fram och tillbaka mellan två hålor där det i princip inte händer ett dugg..!

THAILAND 2010

Ville bara tala om att den 27 December så åker jag och Johanna (min storasyster) till Thailand. Det är faktiskt så att Johanna fyller 18 och flyttar hemifrån snart. Och då ville jag göra någonting roligt. Och de slutade med en resa till Thailand! :) Så vi åker ner själva och hälsar på morfar i en vecka, sen åker vi till Bangkok i 2 dagar, sedan vidare till ''Partaya'' Som är en turistort i södra Thailand. Längtar!!


får man inte bara så mycket sommarkänslor och semesterbaciller
av att kolla på denhär bilden?!

uuusch bonnabränna

Hejsan allihopa :)
Ligger för tillfället i min stora sköna säng med en blöt handduk liggande på nacken. Har nämligen lyckats bli bränd idag, och då menar jag verkligen BRÄND. Brukar har turen att bli brun direkt, men det är väl när jag smörjer in mig och inte är i solen hela dagen? Aja, får väl stå ut..

Dagen har varit bra, men varm!! Stack till skolan som vanligt, hade matte och fick reda på att jag har VG i mitt slutbetyget - matte. Känns otroligt bra att veta det. Sen tyska, där vi gick till sjötorpet och köpte glass och jag firade min sista tyskalektion någonsin med en twister och doodle jump. :) Efter det - svenska. Vi gjorde ingenting speciellt, tråkigt var det. Fick sluta 10 minuter tidigare av ingen anledning alls. Sen vet jag inte hur det gick till, men mollie och jag blev lurade att gå ut och spela basket med Viktor och Alexander, men det slutade med vattenkrig och lockigt hår för min och mollies del.
Skönt var det, men kallt i slutändan.. Imorgon är det sista ''normala'' dagen på huneskolan. Och saken är den, att jag kommer sakna alla. Sakna skolan, sakna alla människor och lärarna... Nästa vecka får vi sommarlov, det är då vi lämnar alla minnen och huneskolan bakom oss. Känns tungt, men ändå ser jag fram emot det :)
Nu ska jag duscha, känns verkligen som att jag behöver kyla ner kroppen lite. Så det blir inte en sån varm dusch som det brukar bli. ljummet vatten på sommaren!

LISEBERG PÅ MÅNDAG!

bildbrist!

välkommen sommaren -010

Ja, nu när man sitter här ute i solen så känns det verkligen som att det är sommar. Hur varmt som helst, ca 25 grader :) Och vad det visar på smhi så ska det vara sånthär väder i 3 veckor famåt, gillas grymt mycket!
Nu hade jag tänkt lägga mig och steka lite i solen och sen ta tag i mitt rum, som jag har skullat städa i typ.. 2 veckor? men har helt enkelt inte orkat. Här kommer även en bild från igår:

RSS 2.0