regn regn regn..

Godmorgon säger jag från ett regnigt Mellbystrand! Vaknade för ca en timme sen och har sedan dess hunnit med att äta frukost och tvätta av mig gårdagens smink som jag glömde bort att göra mig av med igår.. Har även hunnit ringa till Johanna och bossa henne några gånger. Bett henne ta med sig en massa saker som jag glömde hemma. Hoppas bara hon tar med sig det, annars måste mamma köra hem med mig imorgon och hämta det..
Min Ben&Jerry ligger hemma i frysen, och jag saknar den. Johanna lovade att hon skulle ta med sig den, hon hörde väl gråten jag hade i halsen, haha!
Liga dåligt väder idag som det var ungefär hela dagen igår, vet inte vad jag ska göra denna regninga tråkiga och högljudda dag.. Försöker få tag i Karro, som förmodligen lligger och sover fortfarande. Ska se om hon vill hitta på något sen, ligga inne och kolla på film låter otroligt skönt. Tur att jag har med mig min dator, där jag har en massa bra filmer, hihi.

Tagga RixFm i Halmstad på söndag. Träffa Erik också, gilla läget!

min kamera är som sagt sönder, men har en ny på G. Kommer förmodligen i nästa vecka. Ni får helt enkelt stå ut utan bilder i några få dagar till! :)

Kameran är sönder...!

Gokväll kära människor. Sitter och är lite småsur, av anledning att min kamera har gått sönder, helt mystiskt. När jag skulle starta den så var det bara helt svart, även om objektivet funkade osv. Får helt enkelt be mamma köpa en ny till mig, om det inte går att laga denna vill säga. Funderar på en ny systemkamera i sånna fall. Någon som tror att jag kommer bli nöjd med en sådan?
Shoppat både igår och idag, igår åkte jag och Patricia till Hässleholm, och gick igenom varenda affär där var och jag hittade faktiskt ganska mycket. Och idag tog jag och Mollie bussen till Helsingborg/Väla och shoppade loss. Så nu har jag brännt över 2000 :- på två dagar. Lite dåligt samvete har jag allt..! Och snart får jag min nya mobil! :D

Kvitton från Hässleholm
LINDEX

Byxor/Shorts 299:-
Lacktights 149:-
H&M
Accessoarer 19.50:-
Maybelline foundation 135:-
Max Factor Mascara 175:-
JC
Kjol 199:-
KAPPAHL
Accessoarer 20:-
BH 199:-

Kvitton från Väla
gina
tricot
Megan baseball jacket black 249:-
ONLY
Pretty top 249:-
CUBUS
BH 199:-
BH 149:-
KICKS
Bobbys styling 49:- ♥

Nu sitter jag och äter Ben&Jerry Half Baked, sjukt gott är det. Snart ska jag kolla på Avatar. Men måste vänta på att min syster ska komma hem så att hon kan starta filmen till mig eftersom att jag fortfarande inte har lärt mig hur den fungerar. Hon stack för ca 30 minuter sen och hon sa att det bara skulle ta ca 5 minuter. Börjar bli orolig?
Imorgon kommer mamma och hämtar mig så åker jag med ut till Husvagnen i Mellby och stannar i en vecka ungefär. Var egentligen meningen att jag skulle vara hemma tills på Fredag och åka till Helsingborgsfestivalen imorgon och på fredag. Men ångrade mig faktiskt, konstigt nog..



måndag

Ligger i sängen och tittar på film med mina underbara småbröder. Den ena har dock somnat och den andra lär väl somna när som helst :) Då kan jag äntligen ta upp dom till sina egna rum och det blir på så sätt mer plats i sängen så att jag kan breda ut mig och njuta av ensamheten..
Familjen kom hem idag, för att handla lite och sånt till min och Johanna som ska vara hemma tills på Fredag. imorgon åker dom tillbaka till mellby igen. Fick min Avi idag, så imorgon ska jag lösa in en på banken så att dom sätter in mina pengar på mitt konto. 3360 :- tjänade jag på de 3 veckor som jag jobbade. Skulle få 1000 :- till av min kusin som köpte mitt PSP, men han betalar istället min nya mobil som jag köper den 2 augusti. Skulle egentligen köpt den förra veckan, men det är semesterstängt på ringup tills den 2/8... Får nöja mig med att vänta helt enkelt!
Idag kom äntligen Patricia hem från Rumänien där hon har varit i ca 1 och en halv månad! Började gråta när jag såg henne, glädjetårar självklart :) Vi gick runder i Markaryd i några timmar, och sen gick vi hem. Då var Emma hemma hos mig och så åkte jag med henne till Strömsnäs och träffade Micke. Det var ganska trevligt, men blev tråkigt efter en stund, så vi gick tillbaka till stationen för att ta en tidigare buss hem, men då kom en av emmas konstiga kompisar förbi i sin coola bil och erbjöd oss skjuts hem. :)

hem!

Hejsan allihopa! :)
Sitter i mellby, och taggar inför att åka hem. Jag och storasyster tar moppen till markaryd om ca en halvtimme. ska bara packa allt så att mamma kan ta med det hem imorgon.
Blir ett väldigt kort inlägg nu, har inte så mycket att skriva för tillfället. Mycket kärlek till Jonni, den bästa människan i världen. <3

lördag

Lördag idag, vet inte vad jag ska göra. Har planer på att bara ligga hemma och ta det lugnt, men vad tjänar det till? Får väl masa mig upp snart och göra mig i ordning för att sen umgås med Lovisa en stund :)
Dålig uppdatering nu när jag är i Mellbystrand, men det kan faktiskt inte hjälpas.. På tisdag åker jag och storasyster hem tills på fredag och då ska jag äntligen få träffa Patricia för första gången på ca 2 månader.. Saknar henne så sjukligt mycket och hon kommer hem på söndag kväll förhoppningsvis.
Nu ska jag kolla på film hade jag tänkt, och säga till mamma att hon ska säga att jag sover ifall någon kommer och frågar efter mig! När det är såhär varmt föredrar jag att vara i Husvagnen, och inte ute!

sömntuta och glad

hejsan allihopa!
har ingenting att göra, har precis vaknat. Blev inte så sent igår egentligen, men var tydligen trött ändå. Sovit ändan tills nu, dvs till klockan 17.00 och konstigt nog är jag fortfarande trött?
Vet inte vad jag ska göra ikväll, om jag ska sitta hemma eller om jag ska sticka ut. Lovisa och Amelia kommer väl alldeles säkert snart :) & nu ska jag käka kvällsmat, grillat. Mums!

steeeeek!

Hejsan allihopa!
har precis varit nere och badat, ska alldeles strax gå och ta en dusch för att senare göra mig i ordning tillsammans med Lovisa och Amelia. Vet inte vad som händer ikväll egentligen, men det lär väl finnas något :) Träffa Rickard också förmodligen, hihi.
Åker hem på lördag om det blir som jag vill, enbart för att Patricia äntligen kommer hem. fatta vad jag har saknat henne.. det är helt sjuuukt! men nu måste jag gitta, ser fram emot duschen. pusss!
kirrar några bilder


lovisa och jag - ser man att jag har färgat håret rött? :)


ha en fortsatt trevlig tisdag all of you!

like i could care less..?

Sitter helt själv just nu, har ingenting att göra och har inte en aning om vart alla andra har tagit vägen..? har i alla fall hjärnskakning och borde inte göra någonting ansträngande på 4 dagar. Men vafan? kan ju inte bara ligga hemma och löka hela dagarna. Mamma säger att jag får skylla mig själv om jag får ondare eftersom att jag inte gör som doktorn säger, och det kan jag väl hålla med henne om.
Nej men nu ska jag gå ner på stranden och kolla läget där. Ikväll kommer Fanny och Karro ♥

Trött på alla falska människor, trött på i princip allt..

solsken,

hejsan allihopa :)
nu sitter jag i mellbystrand och ta det lugnt i solen. Har lyckats bli brun men inte lika brun som jag vill bli. Får väl ta igen det i Thailand istället, för känns inte som att jag kommer bli mycket brunare här hemma..
Idag är det bröllop, men jag har faktiskt valt att inte följa med, det är alldeles för varmt idag för att sitta och spendera3 timmar i en svettig kyrka med en massa gubbar och kärringar som jag knappt känner!
Storasyster kommer idag, så vi ska gå ut och äta på en mysig Thai resturang här i närheten, ska bli riktigt mysigt. :)

onsdaag

Vaknade upp med solen rätt i ansiktet, jätteskön start på dagen. Åt en balanserad frukost som bestod av smörgås med ost och gurka. Sen även en kopp kaffe, ja jag har äntligen lärt mig dricka kaffe. Med lite mjölk och några bitar socker så blir det faktiskt drickbart!
Har även hunnit med att ta några bilder under dagen, något jag inte har gjort på väldigt länge egentligen (om man bortser från inlägget igår)
Ikväll ska jag faktiskt inte göra någonting alls, har planer på att ligga hemma och vila upp mig inför imorgon då jag, mollie och mamma åker till västkusten, dvs mellbystrand! Något jag faktiskt ser fram emot mer än vanligt.






ha en fortsatt trevlig dag, för det ska jag ha!

John Fogerty

Godmorgon allihopa! Vart har solen tagit vägen? Blev riktigt besviken när jag vaknade imorse. Jag hade sett fram emot en riktigt varm och skön dag. Men egentligen skönt med en dag som rensar upp i luften. Igårkväll åkte jag, Johanna och Göran till Helsingborg och kollade på John Fogerty, det blev trots allt en riktigt trevlig kväll och det lär vara ett minne för livet :)
Idag hade jag tänkt vara hemma och ta det lugnt, får se om jag drar ut något ikväll eller om jag stannar hemma då också. Kanske åker till mellby, har helt enkelt inte bestämt mig ännu.

jag och storasyster

jag och storasyster

jag och storasyster

jag och storasyster





sommarlov!

cha cha bloggen ;) haha, kommer skratta varenda gång jag hör någon säga det. det var nämligen en kille som försökte ''impa'' lite på mig så när jag gick förbi så blinkade han och sa; cha cha bloggen.
och ungefär 3 sekunder trillade han baklänges i buskarna som var bakom honom. (jag puttade dock inte honom) utan han trillade faktiskt självmant. jag skrattade så att jag höll på att dö, fruktansvärt roligt var det faktiskt!
Har varit i Mellbystrand hela helgen, och det har varit sjukt skönt, har legat och stekt på stranden den mesta av tiden och faktiskt lyckats bli brun. sen har jag faktiskt hunnit med att inhandla mig en ny bikini som jag blev fruktansvärt kär i vid första ögonkastet!
På torsdag åker vi till mellby igen, fast och fööljer finaste bästavän med ♥


Bikini från Lindex
Överdel 149 :-
Underdel 129 :-




en dag kvar, HÅLL UT!!

hejsan alla glada sommarälskare! sitter för tillfället vid vårt nya köksbord och beundrar hur bra smak min mamma faktiskt har. det är faktiskt riktigt snyggt och det passar in till köket som snart kommer stå snyggt och färdigrenoverat! Jobbat 8 timmar idag och känner mig därför ganska sliten, det har varit körigt hela dagen, fast det avtog ganska bra framåt eftermiddagen då det bara var ett barn kvar. imorgon är det sista dagen på jobbet, sista dagen mamma ska behöva dra mig upp ur sängen klockan 7 på morgonen. Tror det är en ganska stor lättnad för oss båda. Solen skiner ute, men jag orkar verkligen inte göra någonting idag. Känner bara för att vila upp mig inför imorgon. Åker då till mellby över helgen, ska träffa Jonathan :) längtar redan.
Nästa vecka får mamma semester och då kommer vi vara i mellby i ca 3 veckor. ser fram emot det, för första gången i hela mitt liv.

bilder har jag inga nya ännu, så ni får hålla ut ett litet tag till.

RSS 2.0