söndagsmys

Nu ligger jag i sängen, nyvaken. Försöker få tag i mamma gör att se när dom kommer hem :) Om dom ska hem tidigt hade jag nämligen tänkt att dom skulle komma och hämta mig här.
Vi får se vad som händer idag, jag har i alla fall ingenting inplanerat. pusshej!

hos mormor

Hejsan allihopa :)
Sitter hemma hos mormor, kollar på Eurovision song contest och äter godis. Väldigt mysigt, men skulle hellre vilja vara hemma i min egen bekväma säng.. Typiskt att jag lovar henne att vara hos henne just inatt..! That's so me
Dagen har varit helt okej faktiskt, vårmarknad.. Men brydde mig inte så speciellt mycket om den, utan jag och Emmelie möttes vid kiosken och sen drog vi till Hune och satte oss för att steka i solen och ta oss en varsin kall öl. Dock slutade det med alldeles för mycket för Emmelie, så hon kräkte.. Och jag var tvungen att få tag på hennes föräldrar osv. Det blev ett himla stohej!
Nu är det i alla fall lugnt, jag känner att livet är bra och ja, nu ska jag kolla vidare på tvn, har inget bättre för mig om jag ska vara helt ärlig. Ha en fortsatt bra kväll. Bilder från dagen kommer förmodligen imorgon (om jag orkar lägga in dom)


stekbild!

trubbel med bredbandet

Nu kan jag äntligen blogga igen, efter trubbel med bredbandet. Mamma försökte fixa det igår, men lyckades inte. Sen var det meningen att det skulle komma en människa hit och hjälpa oss med det, men när jag vaknade imorse och startade min dator så upptäckte jag att det faktiskt funkade :) Känner mig handikappad utan min dator..
Här sitter alltså jag, nyduschad och i princip nyvaken. Om en liten stund ska jag plocka i ordning lite i mitt rum, sen ska jag göra mig i ordning och möta Emmelie inne i byn. Marknad idag, ändå ganska B.. Men kommer förmodligen bli rätt ok :) Är ensam hemma tills imorgon, skönt. Familjen har åkt ut till mellby, och jag tjatade till mig en vip biljett till bårt kära hem.
Nu har jag inte tid att skriva mer, har bara en och en halv timme på mig att bli klar med allt innan jag ska och träffa Emmelie. Ha en bra dag alihopa :) Kanske hinner med att göra en uppdatering med bilder och sånt från dagen senare ikväll när jag kommer hem. (Om jag kommer hem) ;)


tvtime med mamma

Sitter i soffan och kollar på american funniest homevideos tillsammans med mamma :) Hade en lång dag i skolan idag, ändå ganska ok. Spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med klassen innan vi splittras om ca 2 veckor.
Ser fram dock fram emot sista veckan i skolan. Då kommer min vecka se ut ungefär såhär:
Måndag - Liseberg hela dagen med alla niorna
Tisdag - Vanliga lektioner i skolan, sen träffa Paulina hela eftermiddagen/kvällen
Onsdag - Vanliga lektioner på förmiddagen, på eftermiddagen är det brännbollsturnering klassvis mot lärarna. Och på kvällen är det niornas middag!
Torsdag - Klassens dag, alltså hitta på något tillsammans med hela klassen.
Fredag - Skolavslutning

Veckan efter det börjar jag mitt sommarjobb, ska alltså jobba de tre första veckorna på sommarlovet. Dock börjar jag inte försen onsdagen den 16onde, när jag egentligen skulle börja på måndagen. Skönt med lite extra ledighet i början av sommarlovet :)
Nu ska jag plugga, sen ska jag ut en runda med Emma, se om det finns något att göra, och om vädret håller i sig.

hemkommen men snart bortkommen

Sitter och käkar hård pasta, orkar helt enkelt inte koka den, har mina lata stunder.. Tog spexfoto i skolan idag, hela klassen skulle klä ut sig till nördar, dock var det inte så många som klädde ut sig, men det gick bra i alla fall. :) Hela klassbilden lär komma upp någon gång framöver, när jag har fått den hemskickad och inskannad på datorn. Och det lär väl ta ett bra tag :)
Nu kommer snart min mormor och hämtar mig, sen åker vi till halmstad så att jag kan prova min klänning som snart är färdig. Känns bra. Har dock inte hittar skor, ÄNNU. Men det hade jag och mamma tänkt fixa i helgen troligtvis.
Nu ska jag byta om och göra mig i ordning, hade inte tänkt åka till halmstad klädd såhär..




hih, spex

jag lever

Hejsan :) Nu sitter jag hemma och diskuterar telefon med min låtsas pappa. Jag vill ha en Iphone och vi försöker hitta ett vettigt abonnemang som kan passa mig, en pratglad flicka som gillar att leka med döden.. dvs få hem skyhöga räkningar som går på min mors bekostnad. Egentligen inte snällt av mig, men som tur är blir hon inte så sur. Nu har jag haft kontantkort i alldeles för lång tid och tycker det är dags för mig att prova på abonnemang igen, därmed blir det en iphone som kommer hamna på min mammas bekostnad ;)
Fick ett samtal av min arbetsgivare idag, och jag har sommarjobb de tre första veckorna på sommarlovet, så det blir trots allt lite egentjänade pengar som dimper ner i plonkan i sommar. Känns ganska skönt om man säger så :)

Resten av dagen kommer jag spendera hemma, fast ska om en liten stund åka bort till farmor och farfar och hämta en slips, samt en skjorta som jag ska ha på mig imorgon då vi ska ta spexfoto i skolan! :) Vår klass kom med ett litet udda tema, dvs ''tönttema'' och vi ska därför klä ut oss till nördar. Hoppas på att lyckas!




-saranilsson-

hemkommen igen

Nu har jag kommit hem från Halmstad, åkte en runda till Mellbystrand för att hämta lite saker, sen så passade vi på att åka vidare till Halmstad. Tittade i lite olika affärer efter skor till niornas middag, dock hittade jag inga.. Tiden börjar rinna iväg och jag är i stort behov av ett par skor! Vill ha ett par vita pumps, men allt är svart nu för tiden!? What's up with that..?
Nu hade jag tänkt gå ut och sätta mig på altanen tillsammans med mamma och prata lite, solen skiner och vädret är jättehärligt. Och för er som bor i Stockholm, och tror att det bara är där som det kan vara det perfekta vädret, vill jag bara meddela att ni har så grymt mycket fel ;) In your face Dessie..

nyvaken och trött

Hejsan alla! :)
Nu ligger jag i min ovanligt sköna säng och kollar på Miami INK. Ska snart äta lite frukost och hälsa på familjen, haha har inte orkat ta mig upp ännu. Kan vara ganska skönt att ligga kvar lite sådär extra länge.
Idag ska jag vara hemma hela dagen, vädret är kanon men jag har börjat hosta jättemycket igen så det är verkligen inte bra ide att sticka ut idag igen.
Så jag hade tänk damma av bikinin och lägga mig och steka i solen :) Vad säger ni om det?


Lugn kväll med grabbar och flickor!

Hejsan allihopa!
Har precis kommit hem, sitter och kollar på fotboll, champions leauge, bayern - inter och det står 2-0 till inter. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, därför blir det ingenting av det. Ser hellre att Bayern vinner..
Dagen har varit helt ok, drog ut med Emmelie, Nadja och Mikaela. Satt och tog det lugnt i solen tills jag var i grovt behov av mina solglasögon så jag och Mikaela gick hem till mig och hämtade dom, sen gick vi vidare hem till henne så att hon kunde byta om.
Efter det drog vi vidare ner till sjön där det var fullsatt med en massa trevliga människor. Solen stekte och man blev bara mer och mer sugen på att bada. Dock kunde jag inte det eftersom att jag precis har varit sjuk. Men det var ganska skönt att sitta och sola. Har fått en fin bränna nu, bruuuun!
Vid femtiden drog jag och Emmelie hem till henne, satte oss och käkade pizza på hennes balkong, drack lugnt och pratade en massa. Sen gick vi ut igen, stötte på trevliga människor då också och vi hittade en skön plats i solen där vi spenderade resten av kvällen. Var hemma i god tid, och nu avgjordes matchen. Internatzionale, champions leauge 2010!


Jag, hemma hos emmelie. Lagom fräsh efter en hel dag i solen (Y)


Emmelie :) my sweet love!


Emmelie :) Fantasi...


Hassiiiiboii och bääääääs


en väldigt söt hasssiiii


133 tonårsfrågor

Tre frågor om förhållanden

är du singel? - Ja.
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej
är du kär just nu? - Nej



Nio frågor om dig själv

namn? - Sara Nilsson
när fyller du år? - 29 Oktober
några piercingar? - Enbart i öronen
vilken årstid är bäst? - Vår/Sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att vakna med ett leende på läpparna, bredvid den jag älskar.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mitt hår.
vad är du bra på? - Jag är bra på att vara bra.
vem älskar du mest på denna jorden? - Alla mina nära och kära.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Det beror helt på.

sex frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Patricia.
vem är den roligaste av dina vänner? - Mikaela
vem är snyggast av dina vänner? - Alla mina vänner är snygga!
vem är mest partyprisse?  - Nathalie
vem är den du helst har filmkväll med? - Patricia
vem av dina vänner är mest "evil"? - Linus, haha!


10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Min mamma och min syster
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Nej
vem är farligast i din familj? - Theo
vem ser roligast ut i din familj? - Hugo
vem är coolast? -  Självklart jag!
har ni något husdjur? - Nej, not anymore
vem har du mest gemensamt med? - Min syster.
vem står för underhållningen? - Jag.
vem sover du oftast med? - Sover helst utan någon i min familj
roligaste kvällen med familjen? - Alla kvällar i Kroatien, Italien, Turkiet, Gran Canaria och Teneriffa!

nio frågor om idag

vad har du gjort idag? - Packat, åkt bil, duschat och ätit frukost.
vad ska du göra nu? - Jag ska alldeles strax iväg med Mikaela.
har du gjort något dåligt idag? - Nej.
vad har du ätit idag? - En skinkfralla
har du duschat idag? - Ja
är du trött nu? - Tröttare har jag nog aldrig varit.
vad händer i morgon ? - Ligga hemma och dega hela dagen, kommer förmodligen vara bakis
går du i skolan? - Ja
har du varit i skolan idag? - Nej.



ANNAT

Hur mår du just nu? - Rätt bra
Har du piercat dig? - Ja
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 11.19
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, facebook och bilddagboken.



TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast?  - Emmelie
Vem sms:a till dig senast? - Fanny
Vem sms:a du till senast? - Fanny



FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Ungefär 10 minuter sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 6 år sedan.



ÖVRIGT

Gillar du punk? - Verkligen inte min stil nej,
Har du sminkat dig idag? - Nej inte ännu.



MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Min absoluta favorit är Hannah Montana.
Vad gillar du för musik? - Det mesta


KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? - Ja.
Har du fler än 3 jeans? - Ja.
Har du fler än 5 tröjor? - Ja


SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Ibland
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Ja
Använder du hårspray? - Ja
Använder du volymspray? - Ja
Andänder du mousse? - Ibland
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Ja
Använder du brunkräm? - Ja
Använder du rouge? - Ja
Uppsatt hår eller hängande?- Uppsatt
plattar/lockar du håret varje dag? - Ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Haha, nej!

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
är det romantiskt? - Väldigt
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel, dvs leva livet!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Patricia
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Linus
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Inte en aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Verkligen inte
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Verkligen inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Har ingen speciell stil som jag gillar.

oväntad hemfärd

Har precis kommit hem, eller precis och precis.. Kom hem för ungefär en timme sen. Har inte sovit en blund inatt eftersom att min lillebror har hållt hela familjen vaken. Tydligen har någon smittat honom med maginfluensa så han har inte mått så bra. På ett sätt är det rätt skönt att vara hemma, men på samma sätt skulle jag vilja vara kvar i Mellby.
Kommer precis från duschen, skönt var det. Ska snart åka med mamma och handla, måste ha tops och handkräm. Sen ska jag ut en runda med Mikaela, tills Patricia kommer hem. Sen kommer förmodligen hon också ut, saknar henne
Eftersom att jag inte har varit i skolan på en vecka, så betyder det att hon och jag inte heller har träffats på den tiden. Saknar min bästavän


Min söta lillebror

Nu måste jag göra mig i ordning för att hinna med mamsen. Ha det bra!

på g....

Nu sitter jag här med världens packning, och jag ska bara vara iväg över helgen..? det mestar består ändå bara av mjukiskläder. Hihi, älskar en stor tröja och mysiga byxor om kvällarna.

kände inte för någon riktig bild på dagens outfit, så det blev en randombild istället
lacktights - H&M
Tröja - GinaTricot
Linne - GinaTricot
Skor - Intersport (puma)

Åker om en liten stund, just nu har jag fullt upp med att kolla på när min mamma dummar sig. Haha, hon gör mig hel (L)

uppdatering kommer ikväll, ha en fortsatt trevlig fredag alla människor där ute.. :)

goodmorning sunshine!

Hejsan alla glada människor!
Idag var jag uppe med tuppen minsann. Klockan är 09.20 och jag har redan hunnit med att raka benen, duscha och smörjt in mig med mina supereffektiva body lotion. Känner mig väldigt fräsh.

detta är den body lotion som jag använder, flowerbomb heter den. Finns dock inte att köpa i vanliga affärer så man får helt enkelt beställa hem, och det är verkligen värt besväret!

Börjar bli frisk nu också, perfekt lagom till helgen. Dock har jag inte varit i skolan idag, så kvällen får väl spenderas tillsammans med familjen i mellbystrand. Alexandra, min kusin ska också med, så lite roligt kommer jag i alla fall ha. Imorgon åker vi till Lund på kalas hos min älskade morfar som fyller 60 år. Väldigt mycket grattis till honom! :)
Kommer hålla mig uppdaterad hela helgen, så mycket jag hinner vill säga. Tror inte jag kommer ha så mycket annat för mig, och datorn ska ju givetvis följa med. ;)


Såhär såg kvällen ut utanför mitt fönster, dvs i ett litet bostadsområde
i småland.. ;)


En lagom flummig bild på mig, nyduschad och i stort sätt nyvaken.


Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig idag..?
En tripp till väla behövs verkligen känner jag.. NÄSTA HELG PATTII!!

kvällsmys

Sitter i soffan och firar just nu Sveriges seger mot Danmark i hockey. Nu återstår det att se vila Sverige får möta i semifinal. Antingen Finland eller Tjeckien, en väldigt spännande match mellan dom två lagen just nu. Två hårda lag och Sveriga kommer få det tufft i vilket fall.
Fortfarande varmt och skönt ute, gillar verkligen vädret och var det visar på smhi ska det vara fint väder hela helgen också.




soooool!

Sitter ute på altanen tillsammans med mamma och pratar, ska snart åka till skolan som jag inte har varit i närheten av sedan i måndags. Måste hämta lite böcker, vill inte riskera att bli efter i någonting.
Jag bjuder på lite somriga bilder (febriga bilder på mig, ofixad...)

my view

onödigbild.se

en sjuk sara

nu hade jag i alla fallt tänkt fixa till håret lite, inget märkvärdigt. Sen åka med mamma, puss

sjuk fortfarande

Har precis vaknat, har ont överallt. Känns som att det har blivit en vana att klaga.. Ska snart ta mig upp ur sängen, käka lite frukost och ta en dusch. Jättefint väder ute idag, och självklart är jag fortfarande sjuk.. Mamma sjukanmälde mig för imorgon också, så kommer få sitta hemma då också. Åker i alla fall till mellby imorgon, som jag nämnde i ett annat inlägg längre ner, ska bli sjukt skönt. Dock inte lika skönt att spendera hela lördagen i Lund tillsammans med halva släkten.. Finns inte mycket mer att skriva. Ha det bra! :)

bloggfixarN

Har varit hemma idag också, därför har jag passat på att göra i ordning bloggen. :) Inte alltid man har så pass mycket tid. Nu är jag delvis nöjd. Får se hur det blir med header.. Orkar inte, h3h3h3 & det blir alltid fail när jag ska göra något, så...
Ganska tråkigt att man måste sitta hemma, även om vädret suger så skulle jag vilja dra ut, va med Paticia och chillar runder som vi brukar göra.. Nu blir det inte på hela veckan eftersom att jag inte lär komma till skolan varken imorgon eller på fredag som det känns nu. Kommer i alla fall inte imorgon, och det är 100% säkert. På fredag vet jag inte ännu, men det lutar åt att det blir samma sak.
På Fredag åker jag till mellby, umgås lite med min kusin, som också ska med dit. På lördag åker jag till Lund, morfar fyller 60 bast, och ska alltså hänga där i år och dag.. På söndag ser jag fram emot att få komma hem och sova i min alldeles egna säng, precis som om jag inte har gjort det tillräckligt nu när jag har legat hemma. hh3h3h3, ;ppPpppP ciiiao!

fix med bloggen

Godkväll
Har fixat en ny bloggdesign, får se hur länge den håller. Kvällen kommer bestå av film, chips och massa dipp!!! Lär inte komma till skolan imorgon heller, har inte sovit en blund inatt. Tror inte ens jag kommer på hela veckan, orkar helt enkelt inte. & mår bara så sjuukt dåligt..

skor skor skoooor

Letar efter en bra hemsida att beställa skor på, kollar de klassiska affärerna som tex skopunkten, din sko osv.. Men hittar ingenting som faller mig i smaken...
Någon som har något bra tips? LET ME KNOW!!

vart tog allt vägen?

Jag sitter här, tittar på gamla bilder från den tiden då det var du och jag, jag och du. Sara & Mollie mot världen.
Just nu vet jag inte vad det är, men tiden springer iväg och vi hinner helt enkelt inte ifatt. Var tog det slut egentligen? Jag fattar ingenting av detta, jag fattar inte vart allt slutade. Vart det vi kallade 'oss' slutade. Vill ha tillbaka den tiden då det var du och jag mot precis alla och allting.
Jag älskar dig 'bästavän' & jag saknar dig så sjuktligt mycket.
Mollie Karlsson ♥

sjuk dag 2

Har precis vaknat, kollat igenom alla kanaler på tvn. Det enda jag hittade, som är nogolunda ok är narnia 2. Resten var bara en massa spelpogram osv. Är trött, har hostat hela natten, har fått feber och känner mig orörlig. Snart lär jag väl sitta i en rullstol bara för att kunna ta mig fram och tillbaka från badrummet. ;)
Dagen ska jag spendera i min sköna säng, tillsammans med en stor kopp varmt te som mamma ska göra till mig när hon vaknar. Jag försöker krya på mig, jag lovar!
Btw så hoppas jag verkligen att 9a vinner kompisdagen idag, det skulle sitta riktigt fint.

sjuk dag 1

Gick faktiskt till skolan imorse, stannade till 12tiden, sen ringde jag mamma så fick hon hämta mig. Mådde jättedåligt, och gör det fortfarande. Känndes allvarligt som att jag skulle spy. Nu har jag i alla fall fått vila en stund, dock inte speciellt länge eftersom att jag hostar och klöks hela tiden, kan ju säga att det är sjukt jobbigt..!
Har inte sovit speciellt mycket inatt, så ska snart sova. Klocka är i och för sig bara 17.40 , men jag ska ändå inte till skolan imorgon, så jag kan sova hur mycket jag vill! =)

guld till barca igår! :D

hemma (y) men sjuk?

Åkte hem från mellby idag, känns ganska skönt. Har inte gjort annat än hostat och snorat de två sista dagarna nu. Så det är ganska ok att äntligen få komma hem och lägga sig i sin egen säng och sova i några timmar.
Känner mig lagom trött nu, nyvakan är alltid bra.
Ska snart käka grillat med familjen, sen hade jag tänkt dra ut en runda, bara för att kolla läget och så. Har ju inte varit hemma på flera dagar. & måste bara träffa patricia, känns som att det verkligen behövs nu.

gårdagen & idag

Gårdagen blev lyckad på alla sätt och vis, jag ich Karro blev bjudna på fest hemma hos några random. Blev ju ändå ganska lyckat i slutändan. Vet inte riktigt vad klockan var när jag kom hem, men det blev i alla fall inte så jättesent. :) Idag var det meningen att vi skulle dra hem, men det blev aldrig så för jag ville vara kvar tills imorgon och det respekterade min fina älsklingsmamma!

långledigt

Sitter i soffan och kollar på film, ska snart börja packa och sen åka till mellby och bara där hela helgen. Vädret är inte det minsta mysigt och jag har egentligen bara lust att krypa ner i min säng och vila. Mår illa, sjukt illa.. Tack Olivia för att du alltid finns för mig, och tack för att du följer med mig på måndag, jag är tacksam för att jag har en kompis som du.
Förvirrad.. Vet inte vad jag ska ta mig till

chill kväll

Har precis kommit hem, har varit ute på vift med Emmelie en runda. Träffade Nathalie, Johanna och Mikaela och pratade med dom en stund. Sen kom Felicia out of nowhere och överraskade oss med att hon var på väg och skulle hämta våra klasströjor. Vi gav henne 15 minuters försprång och sen stack vi hem till henne och hämtade våra tröjor. Så nu har man äntligen den och slipper spamma Felicia med en massa sms varenda dag, hehe :)
Stack till fritidsgården en runda, fast vi hann inte vara där mer än 5 minuter ungefär tills vi åkte iväg med Duchan och köpte ****. Ajabaja.
Åkte sedan tillbaka, och då träffade jag min fina Patriciasyster och snackade med henne en stund, om allt mellan himmel och jord. Längtar tills imorgon, ska bli skönt att åka ut till mellby igen, känns som att detta kommer bli en bra sommar, även om jag och Patricia inte kommer träffas så speciellt mycket.. buhu..
Nu hade jag tänkt ta en varm dusch, tagga inför morgondagen samt kolla på Hannah Montana, har dom nya avsnitten nu, det gillar jag väldigt mycket.

Grå tisdag

Vaknade upp imorse av att solen sken rätt in igenom mitt fönster och stekte i mitt ansikte, blev sjukt taggad för dagen. Bra start på morgonen med lite sol och kaffe med extra mycket mjölk i så att det blir sådär ljummet och gott, hihi. Stressade iväg till skolan, märkte att jag hade tagit lite för lång tid på mig framför spegeln. 9orna samlades i matsalen för att göra en ankät. Över 60 frågor om alkohol, rökning och knark..
På mentorstiden skulle vi fylla i en annan ankät, om hur man trivs i skolan och så, gick snabbt. Kryssade bara i lite utan att läsa frågorna, man lär ju ändå aldrig få sin röst hörd.. :) Nu sitter jag hemma och fryser lite, solen har försvunnit konstigt nog, så nu har man taggat ner lite. Hade tänkt plugga lite nu, sen se om Emmelie hör av sig om vi ska ut eller inte. Vet inte vad jag orkar och så idag, är trött.
Imorgon är det skola, sen lååånghelg. Så då blir det mellby imorgon eftermiddag och stannar där tills på fredag. Sen blir det party på fredag, hemma hos mig! Förmodligen stannar Patricia tills på söndag, och håller mig sällskap genom de långa nätterna när mitt hus spökar. hih..


Äntligen lite sol!

Just nu ligger jag i sängen, tar det lugnt och lyssnar på Miley Cyrus - The Climb och sjunger med på det lilla jag kan. Har varit en ganska lugn dag, endast 4 lektioner i skolan, och en lååång lunchpaus. Efter skolan gick jag hem och har äntligen fått tillbaka min dator, har saknat den sådär jättemycket ni vet?
Sen gjorde jag faktiskt mina läxor, rätt mycket att göra nu när sommarlovet är nära. Endast 5 veckor kvar, fast är ledig på tor-fre, sitter perfa med lite ledighet nu i mitten på terminen.
Vid 18-tiden stack jag ut med Patricia, träffade Emmelie ute och stack med henne och Nadja till höjden och satt där och pratade i någon timme eller så tills det började bli kallt. Då beslöt jag mig för att cykla hem och plugga ytterligare lite till biologiprovet imorgon. Kommer gå skit ändå, fattar ingenting om männsklighetens utveckling..
Nu hade jag tänkt göra mig i ordning för natten, ta en lång varm dusch och sen ringa hjärtat mitt och prata en liten stund. Igår somnade jag faktiskt 20.30, får se om jag kommer i säng tidigt ikväll också :)

fryser...

Sitter just nu och skakar, fryser som ett as.. Har absolut ingenting att göra. Även om gårdagen blev räddad! Moa var i mellby, så jag hade i alla fall någon ann träffas och umgås lite med. :)
Nu hade jag tänkt sticka bort till 12;an igen och umgås en stund med familjen, måste göras ibland det också. Ha det bra, puss! =)


Mellbystrand över helgen

Sitter i Mellby, ska vara här hela helgen när jag egentligen skulle vilja sitta hemma. Det är verkligen ett pissväder här, jag fryser som satan och har ingenting att göra eftersom att typ inga kommer hit i helgen.. Hade tänkt att cykla en runda snart, annars vet jag inte vad jag ska göra. Väntar på storasyster som troligtvis kommer snart, får se vad dagen har att bjuda på. Ha det bra, uppdaterar mig när jag har tid. =)

i skolan

Sitter i skolan och har mattematik elevensval, ganska tråkigt och det är nu meningen att jag ska öva på multiplikationstabellen, men det går mindre bra & min lärare fattar inte att jag redan kan det. Jag går i nian, hallå?
Nu ska jag plugga vidare. Ha det bra! =)

häcktisk dag

Hej alla där ute som har tid över för mig! Jag har haft en riktigt bra dag idag.. faktiskt! Vaknade upp 07.30 vilket betyder att jag försov mig i en halvtimme. Skyndade mig på med kläderna vilket bestod av ett par påtok förstora mjukisbyxor och en svart tröja - mina relaxkläder! Efter det sminkade jag mig lite lätt och borstade tänderna och sen for jag iväg som ett spjut till skolan. Tiden gled iväg på mentorstid, matte (där jag även gjorde muntligt nationellt prov, och tro det eller ej, det gick kanon!!) so, där jag för övrigt inte fattade vad vi skulle göra så jag satt och drömde mig bort i ett x-antal minuter. Hade sedan textilslöjd där jag gjorde en halv vante, kommer förmodligen vara klar med den nästa vecka. & för er som undrar varför jag gör vantar när det är vår så vill jag bara säga att det var snö på marken när jag började med dom, hih!
Hade sedan lunch och gled iväg en runda med flickorna, snicksnackade en stund tills jag upptäckte att jag hade tappat bort mina nycklar. Jag fick leka detektiv en stund tills tanken slog mig att dom låg inne på biblioteket. På engelskan hade jag också muntligt nationellt prov, fast det fick dock mindre bra. Blev i alla fall godkänd men det satt nog låååångt in i ryggmärgen! Efter skolan hängde jag med Mickis hem, drack pepsi och pratade lite. Sen drog vi hem till mig så att jag kunde göra vid mig och sätta på mig lite andra kläder snabbt och lätt innan vi gled vidare till markaryds inneställe - järnvägskiosken! Dock inget annat än tattare där så jag drog hem istället, pluggade på mina engelskaglosor tills min söta granne frågade mig om jag ville följa med ut och gå en runda & det tackade jag inte nej till. Nu ligger jag i sängen, tänker på allt mellan himmel och jord medans jag väntar på att ''paranomal activity'' ska bli nerladdad så att jag kan ägna kvällen åt att se vad det är för film alla pratar om nu för tiden. Tack för mig, hej! =)



Hur naturlig är du?

Du har:
[x] En plattång
[x] En locktång
[x] En mascara över 100 kr
[x] En fondation över 200 kr
[x] En ögonfransböjare
[x] Olika borttagningsmedel
[x] Speciellt hårbalsam i sprayflaska
[ ] Ett läppglans över 100 kr
[x] Hårinpackning
[x] Bodybutter
[x] Bodylotion
[x] Parfym över 300 kr
Antal: 11
Du

[x] Använder plattång, locktång, volumaster nästan varje dag
[ ] Använder fondation varje dag
[ ] Använder mascara varje dag
[ ] Använder kajal varje dag
[ ] Använder läppglans varje dag
[x] Använder bodybutter varje dag
[x] Använder bodylotion varje dag
[x] Använder ansiktsrengöring varje dag
[ ] Använder hårinpackning varje dag
[ ] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på gym
[ ] Klipper dig varje/varannan månad
Antal: 4
Du har
[x] Tonat håret
[x] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[x] Piercat dig
[ ] Tatuerat dig
[x] Tagit hål i öronen
Antal: 3
Totalt: 18

1-10 Naturlig!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-30 Barbiedocka - bara plast!

ny blogg

Skaffade mig en ny blogg eftersom att det blev ett alldeles för långt uppehåll i den andra. Egentligen har jag inte tid med en blogg, fast får försöka att hänga med i alla fall. :-)
Har absolut ingenting att göra, mamma vill att jag ska städa mitt rum, fast tyvärr har vi inte samma vilja och ikväll lär inte hennes vilja gå igenom. De flesta timmarna av dagen har jag spenderat i min säng framför tvn där det har varit Hannah Montana för fulla muggar! :-) Nu hade jag tänkte lägga mig igen, fast för omväxlingens skull ska jag inte kolla på Hannah Montana, får se vad tvn har att bjuda på, annars tankar jag ner någon bra film lite snabbt och lätt så är kvällen räddad. Tack för mig!


sara

RSS 2.0